Vlindernaalden

Wat is een Vlindernaald?

Een Vlindernaald ook wel venapunctienaald of vleugelnaald genoemd, is een wegwerpnaald voor kortdurende venapunctie. De vlindernaald heeft een siliconen gecoate naald met een scherp uiteinde en smalle naaldwand. De naald heeft flexibele vleugels die fungeren als handgrepen tijdens het inbrengen van medicijnen, waardoor het gemakkelijker wordt om de naald vast te zetten.

Voor welke toepassingen kan men vlindernaalden gebruiken?

Vlindernaalden worden vaak gebruikt om medicijnen intraveneus toe te dienen in perifere vaten. Bovendien kunt u met de vlindernaalden bloed afnemen uit verschillende delen van het lichaam. Met de Flexibele, transparante en knikbestendige slang kunt u een prettige en soepele afstand houden tijdens bloedafname.

Wat zijn de voordelen van een Vlindernaald?

  • Comfortabel en gebruiksvriendelijk
  • Luer-Lock bevestiging
  • Flexibele, transparante en knikbestendige slang
  • Hoorbare klik van het veiligheidsmechanisme
  • Voor éénmalig gebruik
  • Steriel verpakt

Ons assortiment vlindernaalden

Klinimed biedt een gespecialiseerd assortiment vlindernaalden. Wij voeren de merken Venofix SafetySurflo en BD. Dankzij de flexibele vleugels kan de veilige Venofix Safety gevleugelde canule flexibel en zonder veel moeite worden ingebracht. Comfortabel en eenvoudig in gebruik. Een hoorbare klik zorgt voor een extra veiligheidsmaatregel om de veiligheid te waarborgen. Onze vlindernaalden zijn in verschillende afmetingen leverbaar. De Vlindernaalden zijn kleurgecodeerd voor gemakkelijke identificatie. Naast vlindernaalden kunt u bij Klinimed ook terecht voor andere producten op het gebied van diagnostiek en behandeling. Waaronder Infuusnaalden, Injectienaalden, Cuvetten, Botox- en Fillernaalden.

Vlindernaalden online bestellen

Klinimed dé medische groothandel voor onder andere al uw medische apparatuur, medische instrumenten en verpleegartikelen. Wij leveren onder andere aan ziekenhuizen, huisartsen, privéklinieken en opleidingsinstanties Bestel uw Vlindernaalden online via Klinimed en profiteer van een uitstekende service! U betaalt gemakkelijk in een veilige omgeving, via de betaalmethode van uw voorkeur. Heeft u vragen over ons assortiment of over uw bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan u graag te woord.