Klinimed: wie zijn wij? 

 

Onze missie:

Onze missie is om de lasten te verlichten en een duurzamere toekomst voor de zorg te bevorderen door persoonlijke samenwerking met klanten, van bestelprocessen tot medische materialen, om efficiëntie te verhogen en kostbare middelen beter in te zetten voor patiëntenzorg.

 

Meer over Klinimed:

Als de groothandel in medische disposables vormt Klinimed de link tussen fabrikanten en de medische instelling die de zorg verleent. Ontzorgen heeft onze hoogste prioriteit gezien de enorme hoeveelheid aan leveranciers en leveringsuitdagingen waar klinieken mee te maken hebben. Ons Care & Cure concept lost op de korte termijn de problemen op en op lange termijn helpen we om de logistieke en inkoopprocessen te verbeteren.

Op deze manier kunnen onze klanten zich focussen op datgene waar zij goed in zijn, een uitstekende zorg verlenen!

 

Onze mensen

 

Naast een service gerichte aanpak, kunnen wij perfect schakelen met onze klanten doordat een groot deel van ons team een achtergrond of een affiniteit met de zorg heeft. 

 

Met maatschappelijk verantwoord ondernemen is het ons streven om bij te dragen aan de doelen opgesteld door de Verenigde Naties voor duurzaamheid (Sustainable Development Goals, afgekort SDG). Hierbij ligt de focus op het bevorderen van de ontwikkelingen in het gezondheidsstelsel, actie ondernemen om klimaatverandering tegen te gaan en het samenwerken met andere instanties om de SDG-doelen te behalen.

Wij zijn reeds een aantal jaren fanatiek bezig omslag te maken in onze structuur om deze doelen te realiseren. Wat doen wij dan zoal?

  • Vervallen producten een tweede leven binnen het medisch onderwijs
  • Scheiden van afval

  • Afname groene stroom & duurzame verlichting

  • Kopen waar mogelijk onze goederen in Nederland of Europa om de CO2 uitstoot te beperken

  • Omdat wij ons vervoer nog niet volledig elektrisch uitvoeren, planten wij voor elke 500 KM een boom. Dit doen wij in samenwerking met de Trees for all.

  • Gebruik van een milieu vriendelijke zoekmachine, Ecosia. Wat is hier zo speciaal aan? Ecosia is vergelijkbaar met elke andere zoekmachine. Met één groot verschil: Men investeert 80% van de winst voor aanplant van bomen. Meer weten? Neem hier een kijkje!Op dit moment werken wij er hard aan om de volgende punten verder uit te werken:

  • Een duurzaam distributieproces

  • Recycling van diverse afvalstoffen van medische producten

  • Een schoon wagenpark

  • Het opzetten van een duurzaam productassortiment

 

Onze visie:

In een wereld waar verspilling steeds aandacht krijgt, staan we voor groeiende utidagingen als gevolg van overbevolking, gezondheidsproblemen en tekorten. De zorgsector wordt overweldigd door de druk, wat wij als onrechtvaardig beschouwen. Als pioniers in onze aanpak willen we onze klanten en leveranciers betrekken bij het aanpakken van deze uitdagingen. Samenwerking is de sleutel om deze problemen aan te pakken, waardoor de zorgondernemingen in staat zijn om deze uitdagingen aan te gaan. Hierbij dragen wij bij aan het creëren van meer tijd voor echte zorg, door op een persoonlijke manier samen te werken aan het creëren van bewustzijn voor alternatieve mogelijkheden voor middelen, werkmethodes en vormen van samenwerking.

 

Wilt u meer weten over ons bedrijf of de diensten/ producten die wij aanbieden? Vraag het aan ons team hier!

 

Meer over ons weten?

Volg de laatste updates op LinkedIn/Klinimed

Even bellen?

 

Je kan ons ook bereiken met de onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: info@klinimed.nl

Telefoon: 085-7441446